Ahoj človiečik a vitaj! Chceme, aby si si niečo zapamätal. Narodil si sa do sveta neobmedzených zázrakov. Do sveta, kde biele tigre naozaj existujú a kde zapadajúce slnko môže zafarbiť oblohu spôsobom, ktorý si nikdy nepovažoval za možný. Možno to nie je kúzlo, ale občas sa to tak určite bude zdať.


Kolekcia Jeseň-Zima 2020 od Elodie je poctou krásnemu a rozmanitému svetu, do ktorého naše deti prichádzajú. Je to darček tým jedinečným, ktorí zostávajú divokí a ľuďom, ktorí sú vždy hrdí vyčnievať. Trúfnete si byť výnimočný a zostať sám sebe verný?


Urob vesmíru láskavosť človiečik a nikdy neskrývaj svoje kúzla


Moderné, trvanlivé a teplé: naše charakteristické fusaky sú tie najlepšie zimné kúsky. Tieto fusaky majú sofistikovaný vzhľad a neobmedzujú v pohybe. Sú vyrobené z látky regulujúce teplo a vo vnútri sú mäkké a pohodlné. Vonkajšia tkanina je ošetrená povrchovou úpravou Bionic Finish Eco, ktorá udržuje fusak odolný proti vetru a vode. Sme hrdí na to, že Elodie fusaky získavajú najlepšie ocenenie v testoch na mnohých recenzujúcich weboch a časopisoch.